APOTHEEK
HET
GASTHUIS

Onze diensten

Spaarkaart

Wij bieden elke klant een persoonlijke spaarkaart aan. Op de spaarkaart staan enkele nuttige gegevens van de apotheek, zoals het telefoonnummer, het (email)adres en het nummer voor de apotheker van wacht.

U spaart de korting op vertoon van uw spaarkaart. Buiten de producten die terugbetaald zijn door het RIZIV (hier mag wettelijk gezien geen korting op gegeven worden), komen alle andere producten in aanmerking voor de korting: niet terugbetaalde specialiteiten, voedingssupplementen, verzorgingsproducten, babyproducten, verbandmaterialen, veterinaire producten, …

Zorg dat u steeds uw spaarkaart bij heeft! Toon uw kaart bij elke aankoop en uw korting wordt automatisch geregistreerd. Vanaf het moment dat u 5 euro gespaard heeft, wordt de korting verrekend met het bedrag van de aankoop. Wanneer de aankoop minder dan 5 euro bedraagt, betaalt u niets en wordt de rest van de korting bij het volgende bezoek verrekend.

Indien u uw kaart vergeten bent, kan u uw kasticket bewaren. Bij uw volgende bezoek overhandigt u dit samen met uw spaarkaart en uw korting wordt geregistreerd op uw kaart.

Terug naar het overzicht
© Apotheek Het Gasthuis Gasthuisstraat 31 - 3200 Aarschot, 016/56.60.98,
Disclaimer